Boligstylist Mie Stenner - 5800 Nyborg - Tlf.25381664 - post@vanillacream.dk

Boligstylist Mie Stenner

Skaber hygge i dit hjem

Min Historie

Jeg har altid været kreativ og siden jeg var helt ung, har jeg haft en stor interesse indenfor boligindretning. I 2010 blev jeg uddannet bolig stylist, fra Che Bello Academy og efter to børn

og et kæmpe hus projekt senere, åbnede jeg i 2015 min butik og webshop Vanilla Cream Interiør.

Efter tre spændende år og mange søde kunder senere, valgte jeg at lukke forretningen i 2018.

Idag arbejder jeg som bolig stylist, hvor jeg tilbyder budgetvenlige indretnings løsninger til både private og erhverv. Jeg skræddersyr din boligindretning, så den passer lige nøjagtig til dig og dine ønsker. I min indretnings service hjælper jeg mine klienter med, at skabe mere hygge og harmoni i deres bolig og jeg viser dem, at det ikke behøver at være dyrt, at bo i et smukt hjem. Jeg har specialiseret mig indenfor forskellige indretningstile som hotelstil, landstil og en hyggelig sommerhusstil.

Har du en travl hverdag? Er det svært at finde tid eller overblik til et indretnings projekt?

Så lad mig stå for indretningen af din bolig eller sommerhus...

Mie Stenner

Nyeste Projekter

Bryggers-country

Make Over

Med mine kreative ideer skaber jeg et indbydende og funktionelt miljø i naturlige nuancer med plads til hele familiens gøremål.

Se den store forvandling af dette bryggers lavet på et lille budget.

   Udeliv

Et hjem skal være din trygge base hvor du kan slappe af sammen med din familie. En altan eller terrasse er de perfekte rammer for at skabe et hyggeligt udeliv til at nyde de lyse sommeraftener.

  Hotelstil

Jeg skaber en elegant og indbydende hotelstil med valg af materialer og smukke detaljer i naturlige douche nuancer som forvandler dit soveværelse til en eksklusiv hoteloplevelse.