Boligstylist Mie Stenner - 5800 Nyborg - Tlf.25381664 - post@vanillacream.dk

Boligstylist Mie Stenner

Skaber hygge i dit hjem

Min Historie

 

Jeg har altid været kreativ og siden jeg var helt ung haft en stor interesse indenfor boligindretning, hvor jeg har lavet billedcollager, indrettet og sat møbler i stand.

Efter et længere udlandsophold i 2006 startede jeg Vanilla Cream Interiør, hvor jeg begyndte at købe gamle smukke loppefund og satte dem i stand og solgte dem på loppemarkeder. Efterfølgende kom min webshop til hvor jeg solgte mine loppefund til kunder i hele Danmark.       I 2015 blev min store drøm til virkelighed, da jeg åbnede min forretning i Nyborg og sidenhen bosatte mig med mine to drenge. Efter tre spændende år og mange søde kunder i min butik og på min webshop valgte jeg i sommeren 2018 at lukke min forretning.

Idag arbejder jeg som boligstylist, hvor jeg tilbyder budgetvenlige indretningsløsninger til både private og erhverv. Jeg indretter udfra mine kilenters ønsker og behov med inspiration fra den amerikanske hamptonstil, Mit mål er at hjælpe mine klienter med at skabe mere hygge og harmoni i deres hjem.

Mie Stenner

Nyeste Projekter

Bryggers-country

Med mine kreative ideer skaber jeg et indbydende og funktionelt miljø i naturlige nuancer med plads til hele familiens gøremål.

Se den store forvandling af dette bryggers lavet på et lille budget.

Make Over

Et hjem skal være din trygge base hvor du kan slappe af sammen med din familie. En altan eller terrasse er de perfekte rammer for at skabe et hyggeligt udeliv til at nyde de lyse sommeraftener.

   Udeliv

Jeg skaber en elegant og indbydende hotelstil med valg af materialer og smukke detaljer i naturlige douche nuancer som forvandler dit soveværelse til en eksklusiv hoteloplevelse.

  Hotelstil