Min Historie

Jeg er født og opvokset i Svendborg og siden jeg var helt ung, har jeg været kreativ og haft en stor interesse indenfor boligindretning. I 2010 blev jeg uddannet bolig stylist, fra Che Bello Academy og efter to børn og et stort hus renoverings projekt senere, åbnede jeg i 2015 min butik og webshop Vanilla Cream Interiør i Nyborg. Efter tre spændende og lærerige år og mange søde kunder og erfaringer senere, valgte jeg at lukke forretningen i 2018.

I dag tilbyder jeg min indretnings service til både private og erhverv landet over.

Min signaturstil er inspireret af naturens blide farver og materialer og er et mix af den amerikanske Beach house stil kombineret med den mere eksklusive hotelstil.

Mit mål er, at skabe mere varme, hygge, harmoni i mine klienters hjem og give dem mere et frirum med plads til fordybelse og nærvær med dem som de holder af.

Lad mig hjælpe dig med indretningen af dit sommerhus eller helårs bolig

og få mere livskvalitet ind i dit hjem...

Mie Stenner

Belysning

sommerhusstil

Tekstiler

Detaljer

lady-pure-nature.jpg

Farver

Sommerhus

Trænger dit sommerhus til en make over?

Få mere glæde af dit sommerhus med en bolig make over. Lejer du dit sommerhus ud, kan du nemt drage fordel af en makeover ved, at få højere belægning året rundt, hæve dine udlejnings priser og hermed tjene flere penge på lige netop dit sommerhus og ikke naboens.

 

I samarbejde med leverandører fra ind og udland leverer jeg en komplet make over med unikke møbler, lamper og boligtilbehør, som skaber den helt rigtige sommerhusstemning

Projekter

Bryggers-country

Make Over

Med mine kreative ideer skaber jeg et indbydende og funktionelt miljø i naturlige nuancer med plads til hele familiens gøremål.

Se den store forvandling af dette bryggers lavet på et lille budget.

   Udeliv

Et hjem skal være din trygge base hvor du kan slappe af sammen med din familie. En altan eller terrasse er de perfekte rammer for at skabe et hyggeligt udeliv til, at nyde de lyse

og varme sommeraftener.

  Hotelstil

Jeg anvender lyse tekstiler, elegante tapeter og rustikke møbler til, at forvandle dit soveværelse til et indbydende og eksklusivt velvære rum med plads til ro, fordybelse, og ren afslapning.

20190310_141453480_iOS_edited.jpg

Dette rum, er nu det mest hjertevarme

rum i huset. 

Det giver mig en utrolig ro, for både krop og sjæl.

Jeg ville ønske, at jeg kunne være i mit soveværelse endnu mere...

Pia Møller 37 år

20190310_141453480_iOS_edited_edited.jpg

     Boligstylist Mie Stenner / Steensager 19 / 5800 Nyborg

      Tlf:25381664 / post@vanillacream.dk / Cvr: 36286105