Indretningsservice

PRIVAT & ERHVERV

Pakke 1

Online indretningshjælp

 

Drømmer du om at skabe mere hygge og harmoni i din bolig,                  sommerhus eller i dit erhvervs lejemål?                                                                      Jeg hjælper dig med indretnings ideer og indkøbsliste til din boligfornyelse.         

Du kan nemt gøre det hjemmefra. Alt du skal gøre er at lave en lille video med det pågældende rum og sende til mig, så udarbejder jeg en indretnings plan med tilhørende indkøbsliste med link, så du hurtigt og nemt kan shoppe de møbler og boligtilbehør, som vil gøre en stor forskel i dit hjem.

Pris pr. time 299,- ex. moms

                " Små forandringer gør en stor forskel"

Pakke 2

Boligstyling og personal shopper

 

Har du en travl hverdag? Læn dig tilbage og lad mig klarer opgaverne!

Jeg sørger for alt lige fra indkøb til den endelige styling af din bolig.

Min ekspertise er at skabe smukke budgetvenlige indretningsløsninger og jeg indretter med brug af dine egne og nyindkøbte møbler og boligtilbehør. I mine  indretningsopgaver lægger jeg vægt på stil, funktion og harmoni for at skabe de bedste rammer for en smuk bolig, som er både hyggelig, elegant og moderne.

Pris pr. time 349,- ekskl. moms.

OBS: Kørselstillæg over 30 km fra min bopæl i Nyborg. Pr. km. 3.00,-

              "Boligstylist Mie stenner - skaber hygge i dit hjem"

Pakke 3

Indretningsplan

Første besøg i dit hjem klar lægger vi i dialog dine/jeres ønsker, behov og funktion i indretningen. Jeg hjælper med indretnings ideer og valg af stil, farver og funktion af rummet. Derefter måler jeg rummet op og tager billeder til udarbejdelse af handlingsplan, idecollage, plantegning og en indkøbsliste over materialer, møbler og bolgtilbehør. Andet besøg i din/jeres bolig gennemgår vi indretnings planen og planlægger det videre forløb mht. indkøb og styling.

Pris pr. rum 2999,- ekskl. moms.

OBS: Kørselstillæg over 30 km fra min bopæl. Pr. km. 3.00,-

                   

             "Professionel indretning til budgetvenlige priser"

Testimonials

     Boligstylist Mie Stenner - 5800 Nyborg - Tlf.25381664 - post@vanillacream.dk