Boligstylist Mie Stenner - 5800 Nyborg - Tlf.25381664 - post@vanillacream.dk

Indretningsservice

PRIVAT & ERHVERV

Pakke 1

Online indretningshjælp

 

Drømmer du om at skabe mere hygge og harmoni i din bolig,                  sommerhus eller i dit erhvervslejemål?                                                                          Jeg hjælper dig med indretningsideer og indkøbsliste til din boligfornyelse.           Du kan nemt gøre det hjemmefra. Alt du skal gøre er at lave en lille video med det pågældende rum og sende til mig, så udarbejder jeg en indretningsplan med tilhørende indkøbsliste med link, så du hurtigt og nemt kan shoppe de møbler og boligtilbehør, som vil gøre en stor forskel i dit hjem.

Pris pr. time 249,- ex. moms

                " Små forandringer gør en stor forskel"

Pakke 2

Boligstyling og personal shopper

 

Har du en travl hverdag? Læn dig tilbage og lad mig klarer opgaverne!

Jeg sørger for alt lige fra indkøb til den endelige styling af din bolig.

Min ekspertise er at skabe smukke budgetvenlige indretningsløsninger og jeg indretter med brug af dine egne og nyindkøbte møbler og boligtilbehør. I mine  indretningsopgaver lægger jeg vægt på stil, funktion og harmoni for at skabe de bedste rammer for en smuk bolig, som er både hyggelig og elegant i et moderne look.

Pris pr. time 349,- ekskl. moms.

OBS: Kørselstillæg over 30 km fra min bopæl i Nyborg. Pr. km. 3.00,-

              "Boligstylist Mie stenner - skaber hygge i dit hjem"

Pakke 3

Indretningsplan

Første besøg i dit hjem klarlægger vi i tæt dialog dine ønsker og behov til indretningsopgaven. Jeg hjælper med indretningsideer og valg af stil, farver og funktion af rummet. Derefter måler jeg rummet op og tager billeder til udarbejdelse af handlingsplan, idecollage, plantegning og en indkøbsliste over materialer, møbler og bolgtilbehør. Andet besøg i dit hjem gennemgår vi indretningsplanen og aftaler om jeg skal assisterer med indkøb og styling.

Pris pr. rum 2799,- ekskl. moms.

OBS: Kørselstillæg over 30 km fra min bopæl. Pr. km. 3.00,-

                   

             "Professionel indretning til budgetvenlige priser"